سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بازاریابی رسانه های اجتماعی چیست؟

بازاریابی رسانه های اجتماعی (Social Media Marketing) یک روش قدرتمند برای تمام تجارت‌های کوچک و بزرگ به منظور دستیابی به اهداف و افزایش مشتری است.

در واقع مشتریان از طریق رسانه‌های اجتماعی برند شما را می‌شناسند و با خدمات شرکت‌تان ارتباط بر قرار می‌کنند.

اگر شما مستقیما از طریق صفحات اجتماعی همچون فیس بوک، اینستاگرام، توئیتر و پینترست با مشتریان خود در ارتباط نیستید، یک راه ارتباطی قدرتمند را از دست می‌دهید.

یک بازاریابی قوی در رسانه‌های اجتماعی باعث موفقیت چشمگیر تجارت، شناخت برند و افزایش مشتری و فروش می‌گردد.

به یاد داشته باشید که Social Media Marketing یکی از روش‌های بازاریابی دیجیتال  Digital Marketing است و پیشنهاد می‌کنیم حتماراهنمای جامع دیجیتال مارکتینگ را مطالعه کنید تا با روش های دیگر نیز آشنا شوید.

 

فهرست محتوای این مقاله

 

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی چیست؟

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی یک نوع بازاریابی اینترنتی است که شامل تولید و به اشتراک گذاری محتوا در رسانه‌های اجتماعی می‌باشد تا شرکت به اهداف بازاریابی و شرکت خود دستیابد.

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی شامل فعالیت‌هایی همچون پست متن، آپلود عکس، ویدیو و محتوایات دیگر است که همراه تبلیغات پرداختیدر رسانه‌های اجتماعی، باعث افزایش مخاطب و مشتری می‌گردد.

ما در این مقاله، بازاریابی رسانه‌های اجتماعی را به شما معرفی می‌کنیم و نکاتی را در اختیار‌تان قرار می‌دهیم. بنابراین شما با استفاده از این نکات می‌توانید بازاریابی رسانه‌های اجتماعی خود را توسعه و رشد دهید.

بازاریابی رسانه های اجتماعی Social Media Marketing

استراتژی بازاریابی رسانه های اجتماعی

پیش از آنکه کمپین‌هایی در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی تولید کنید،نقشه و اهداف تجاری خود را تعیین کنید تا بتوانید استراتژی بازاریابی رسانه های اجتماعی خود را بنویسید.

تولید یک کمپین بازاریابی رسانه‌های اجتماعی بدون استراتژی معین در ذهن، همچون گردش در یک جنگل بدون نقشه است. شما ممکن است از فضا لذت ببرید، اما در جنگل گم می‌شوید.

هنگامی که می‌خواهید اهداف بازاریابی رسانه‌های اجتماعی را تعریف کنید، این سوالات را از خود بپرسید:

  • شما می‌خواهید از طریق بازاریابی رسانه‌های اجتماعی چه چیزی را بدست آورید؟
  • مخاطب نهایی شما کیست؟
  • چگونه مخاطبان شما از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؟
  • شما چه پیامی می‌توانید به مخاطبان‌تان در رسانه‌های اجتماعی ارسال کنید؟

نوع تجارت شما باید استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی را هدایت کند.

برای مثال تجارت‌های الکترونیک یا آژانس‌های مسافرتی باید محتوای تصویری تولید کنند. بنابراین آنان می‌توانند به صورت کارآمد در اینستاگرام و پینترست فعالیت کنند.

علاوه بر این، ممکن است تجارت‌های بیزنس به بیزینس (Business to Business) و شرکت‌های بازاریابی در توئیتر و لینکدین موفق‌تر شوند.

چگونه Social Media Marketing به دستیابی به اهداف بازاریابی و برندینگ کمک می‌کند؟

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی Social Media Marketing می‌تواند در دستیابی به چندین هدف به شما کمک کند. برای مثال:

  • افزایش ترافیک وب‌سایت (Website Traffic)
  • افزایش نرخ تبدیل مشتری (Increasing Conversion Rate)
  • افزایش آگاهی مخاطبان از برند (Brand Awareness)
  • معرفی برند و ایجاد ارتباط با برند
  • گسترش ارتباط و تعامل با مخاطبان اصلی

هرچه تعداد مخاطبان در سطح شبکه‌های اجتماعی بیشتر شود، شما به سادگی می‌توانید به دیگر اهداف بازاریابی خود برسید.

نکات مهم در بازاریابی رسانه های اجتماعی

آماده‌اید یک بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی ایجاد کنید و استراتژی Social Media Marketing خود را داشته باشید؟ اینجا به مهم ترین نکات راه اندازی کمپین‌های رسانه‌های اجتماعی می‌پردازیم.

برنامه محتوای رسانه‌های اجتماعی

پیش از این به شما توصیه کردیم که تعیین یک برنامه یا نقشه در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی یک امر ضروری است.

به همین منظور، کلمات کلیدی در موتور جستجو را در نظر بگیرید. بر این اساس محتوایی تولید کنید که مخاطبان نهایی را تحت تاثیر قرار دهید.

منظم و طبق برنامه فعال باشید

اگر می‌خواهید بازاریابی آنلاین شما پایدار بماند، باید محتوای مناسبی در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی استفاده کنید.

بنابراین سعی کنید به صورت منظم در صفحات اجتماعی پست بگذارید. همچنین اطلاعات ارزشمند و مفیدی در اختیار مشتریان خود قرار دهید تا آنان را علاقمند کند.

ممکن است محتوایی که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارید شامل تصاویر، ویدیو، اینفوگرافی و اطلاعات مفید دیگر باشد.

یک تصویر برند ثابت بسازید

حضور در رسانه‌های اجتماعی کمک می‌کند تا تصویر برند شرکت شما در رسانه‌های اجتماعی گوناگون مشاهده و شناخته شود.

هر رسانه اجتماعی محیط و هدف مخصوص خود را دارد، با این حال برند شما در هر زمینه و محتوایی که فعالیت می‌کند، باید یک تصویرثابت ارائه کند.

ترویج محتوا از طریق رسانه‌های اجتماعی

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی یک کانال مناسب به منظور اشتراک گذاری محتویات وب سایت و وبلاگ با کاربران است.

هنگامی که یک صفحه پایدار در یک رسانه اجتماعی ارائه کردید، می‌توانید تمام محتوایات جدید خود را پست کنید و مطمئن شوید که کاربران محتوای شما را می‌خوانند.

علاوه بر این، محتوای عالی وبلاگ تاثیر بسزایی در افزایش دنبال کننده (فالوئر) دارد. به همین دلیل بازاریابی محتوا و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی بر یکدیگر تاثیر دارند.

اشتراک گذاری لینک

استفاده از رسانه‌های اجتماعی در بازاریابی به پیشرفت محتوای وب سایت‌تان کمک می‌کند و باعث می‌شود بازدیدکنندگان و طرفداران بیشتری جذب کنید.

با این حال شما می‌توانید در وب سایت خود به شرکت یا وب سایت‌های دیگر لینک بدهید. اگر وب‌ سایت‌های دیگر، اطلاعات مفید و ارزشمندی دارند که مخاطبان از خواندن یا تماشای آن لذت می‌برند، در وب سایت خود به آنان لینک بدهید و از این کار خجالت نکشید.

پیوند یا لینک به منابع خارج از سایت شرکت، باعث افزایش اعتماد و اطمینان می‌گردد. همچنین ممکن است در قبال این کار، به وب سایت شما هم لینک بدهند.

نکته SEO: با قراردادن لینک‌های Follow به سایت‌های معتبر و مرتبط با صفحه شما، به گوگل می‌فهمانید که برای پیوند و ارتباط دادن کاربران به منابع معتبر بخیل نیستید و برخلاف باور رایج و غلط ، امکان افزایش اعتبار صفحه شما ( Page Authority ) وجود دارد.

پیگیری رقیب‌ها

پیگیری و توجه به رقیب‌ها در تجارت اهمیت بسیاری دارد. آنان می‌توانند در اطلاعات کلمات کلیدی و استراتژی‌های بازاریابی رسانه‌های اجتماعی تاثیر گذار باشند.

اگر رقیب‌های شرکت شما از کانال یا تکنیک بازاریابی رسانه‌های اجتماعی مشخصی استفاده می‌کنند که به نظر می‌رسد مزیت‌هایی به همراه دارد، شما هم می‌توانید از این کانال‌ها استفاده کنید.

اما محتوا و فعالیت شما باید بهتر از رقیب‌تان باشد!

بررسی میزان موفقیت با گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

شما نمی‌توانید با استفاده از اطلاعات، میزان موفقیت بازاریابی رسانه‌های اجتماعی شرکت خود را بررسی کنید.

گوگل آنالیتیک یک ابزار مفید در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی است که شما می‌توانید میزان موفقیت یک تکنیک یا استراتژی را تعیین کنید.

همچنین با استفاده از گوگل آنالیتیک متوجه می‌شوید که کدام استراتژی به پیشرفت شرکت و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی کمک می‌کند.

از گوگل آنالیتیک در هر رسانه اجتماعی استفاده کنید تا متوجه شوید که کدام محتوای اجتماعی، تاثیر بسزایی بر مخاطبان دارد.

مدیریت بحران رسانه اجتماعی

همیشه وضعیت یک برند در رسانه‌های اجتماعی ثابت نمی‌ماند. چرا که شرایط همیشه در حال تغییر و نوسان است.

بنابراین بهتر است یک دفترچه راهنما در شرکت قرار دهید تا کارمندان در شرایط ضروری از آن استفاده کنند و بحران را مدیریت کنند.

شناخت مخاطبان (Persona)

کلید موفقیت در تولید محتوا و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی شناخت مخاطبان و مشتریان بالقوه است. شما می‌توانید مخاطبان خود را از طریق لایک و کامنت‌ها (نظرات) در صفحه اجتماعی برند خود بشناسید.

بنابراین سعی کنید یک پرسونا (یک شخصیت ساختگی است که بر اساس تحقیقات و داده‌های یک شرکت طراحی می‌شود. در واقع پرسونا کاربران مختلف و فرضی که از خدمات، تولیدات، وب سایت یا برند استفاده می‌کنند را معرفی می‌کند.) تهیه کنید.

شناخت پرسونا کمک می‌کند تا دنبال کنندگان (فالوئرها) و مشتریان خود را به عنوان یک فرد حقیقی با نیاز و خواسته‌های واقعی بشناسید.

ایجاد انگیزه

خاص بودن برند و تولیدات شما اهمیت بسیاری دارد. در واقع زمانی موفق می‌شوید که خلاقیت‌تان را افزایش دهید و توجه مخاطبان را جلب کنید.

با این حال می‌توانید از داستان موفقیت تجارت‌های بزرگ تجربه کسب کنید و انگیزه ایجاد کنید. شما می‌توانید از این تجربیات به عنوان یک نمونه تحقیقی استفاده کنید.

بنابراین با این روش می‌توانید اهداف جدیدی تعیین کنید و تولیدات خود را به روز کرده و ارتقاء بخشید. استفاده از تجربیات دیگران، مسیر شما را هموارتر می‌کند.

 

رسانه اجتماعی مناسب برای هر نوع تجارت کدام است؟

در این بخش به طور خلاصه به برخی از رسانه‌های اجتماعی اشاره می‌کنیم که چگونه یک بازاریابی می‌تواند در این رسانه‌ها فعالیت و رشد کند.

هر رسانه‌ اجتماعی یک هدف مشخص دارد و ممکن است با یکدیگر متفاوت باشند. بنابراین هر یک نیاز به یک محتوا و استراتژی متفاوت دارند.

 

بازاریابی در اینستاگرام (Instagram): مناسب کسب‌وکارهای B2C

این روزها در ایران، بازاریابی رسانه‌ای اینستاگرام حرف اول را می‌زند. به ویژه برای کسب‌وکارهای B2C (مشتریان کسب‌وکارها مصرف کننده نهایی است) چرا که:

  • اینستاگرام ماهانه حدود 800 میلیون کاربر فعال دارد.
  • 60 درصد از افرادی که از اینترنت استفاده می‌کنند، اکانت اینستاگرام دارند.
  • حدود 25 میلیون پروفایل کسب و کار در اینستاگرام وجود دارد.
  • حدود 50 درصد از کاربران اینستاگرام حداقل یک صفحه مربوط به کسب و کار را دنبال می‌کنند.
  • 60 دصد از افرادی که صفحات تجاری را دنبال می‌کنند، از خدمات و تولیدات آن شرکت استفاده می‌کنند.

اگر جزء کاربران اینستاگرام هستید، میدانید که این رسانه تنها به منظور استفاده شخصی نیست. چرا که روز به روز به تعداد کاربران تجاری افزوده می‌شود.

تمام تجارت‌های بزرگ و کوچک دنیا از اینستاگرام به منظور ارائه خدمات، معرفی تولیدات و محتوا استفاده می‌کنند و با مخاطبان خود در ارتباط هستند.

کاربران اینستاگرام تنها لایک نمی‌کنند. چرا که آنان می‌توانند مشتریان بالقوه برند شما شوند. این موضوع بستگی به عکس یا ویدیویی دارد که پست می‌کنید.

فضای اینستاگرام بستر معرفی برند و آگاهی مشتریان را فراهم می‌سازد. همچنین شما از طریق این رسانه جهانی می‌توانید با مشتریان یا دنبال کنندگان (فالوئرها) ارتباط صمیمانه برقرار کنید.

برای بازاریابی در اینستاگرام باید یک صفحه با نام برند خود بسازید. اکانت خود را با نام، نشانی شرکت،تلفن، معرفی کوتاه برند و تصویر برند بهینه سازی کنید.

از طریق تنظیمات اینستاگرام، پروفایل خود را به پروفایل تجاری (Business Profile) تغییر دهید تا آمار عملکرد و رفت و آمد کاربران به صفحه را به طور دقیق بدانید.

پست‌هایی که به اشتراک می‌گذارید می‌تواند به صورت عکس، ویدیو یا اینفوگرافی باشد. در واقع هر محتوایی که پست می‌کنید باید با برند و هدف شرکت مرتبط باشد.

پست‌های شما باید خاص، جذاب و معتبر باشد. این استراتژی کمک می‌کند تا کاربران عکس یا صفحه شما را به اشتراک بگذارند.

شما می‌توانید به منظور افزایش فالوئر از صفحات مرتبط بخواهید تبلیغ برندتان را در صفحه‌شان قرار دهند یا معرفی کنند.

تعداد بازدید و لایک‌های صفحه شما اهمیت دارد؛ اما به هیچ وجه سمت لایک، بازدید، کامنت و فالوئر فیک و تقلبی نروید. چون در صورتی که با کاربران صادقانه و دوستانه رفتار نکنید،  بدون شک در تجارت خود شکست می‌خورید؛ تجربیات مشتریان و کاربران باعث افزایش سرمایه شما می‌گردد.

بازاریابی در توئیتر (Twitter): اطلاع‌رسانی و مشارکت مستقیم با مشتریان

توئیتر یک رسانه مفید در بازاریابی رسانه اجتماعی است که شما می‌توانید تولیدات و محتوایات به روز شده شرکت را در این رسانه خبر رسانی کنید.

شما می‌توانید شبکه‌های توئیتر مرتبط با برند یا صنعت خود را دنبال کنید. همچنین شما هم باید دنبال کنندهایی (فالوئر) به صفحه خود جذب کنید.

شما می‌توانید خبرهای مربوط به شرکت، خدمات و تخفیفات را به همراه توئیت‌های جذاب پست کنید تا مخاطبان را علاقمند سازید.

سعی کنید بازخورد مثبت مشتریان در توئیتر را در صفحه خود به اشتراک بگذارید و فراموش نکنید که اگر مخاطبی از شما سوال پرسید، پاسخ دهید.

از رسانه توئیتر به عنوان ابزاری برای ارتباط با مشتریان استفاده کنید. هر چه فضای صمیمانه‌ای با مشتریان ایجاد کنید، دنبال کنند‌های برند افزایش می‌یابد.

بازاریابی در لینکدین (Linkedin): شبکه‌سازی بین کسب‌وکارها و متخصصان

لینکدین یک رسانه حرفه‌ای در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی است. لینکدین فضایی را فراهم کرده تا شما با هم صنفی‌های خود به صورت حرفه‌ای ارتباط برقرار کنید.

علاوه بر این، از طریق لینکدین می‌توانید پست‌های مربوط به استخدام و خدمات شرکت را در اختیار کاربران لینکدین قرار دهید.

از مشتریان یا کارمندان بخواهید که به منظور توسعه و پیشرفت شرکت، انتقاد و پیشنهاد خود را از طریق لینکدین ارسال کنند.

استفاده از استراتژی «انتقاد و پیشنهاد» اعتبار شرکت یا برند شما را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود مشتریان جدید به شما اعتماد کنند.

همچنین بخش سوالات لینکدین باعث مشود که شما به سوالات مشتریان پاسخ دهید. این ارتباط سبب افزایش اعتماد و همچنین فروش می‌گردد.

بازاریابی در فیس بوک (Facebook): فضای اجتماعی ساده و دوستانه

فیس بوک یک فضای اجتماعی ساده و دوستانه‌ای است که به یک استراتژی فعال در موفقیت یک بازاریابی  نیاز دارد.

ابتدا یک فن پیج (یا صفحه طرفداری) در فیس بوک بسازید. اگر می‌خواهید در بازاریابی فیس بوک موفق شوید، باید محتوا و تصاویر جالب توجهی به اشتراک بگذارید.

فیس بوک فضایی‌ست که مردم اوقات فراغت خود را در آنجا می‌گذرانند و با دوستان خود گفتگو می‌کنند. بنابراین لحن محتوای شما بایدآرام و دوستانه باشد.

اگر می‌خواهید از استراتژی تبلیغات پرداختی در فیس بوک استفاده کنید، مطمئن باشید که تاثیر بسیار و مثبتی در صفحه اجتماعی برند خود می‌گذارید.

بازاریابی در پینترست (Pinterest): فضایی برای اشتراک گذاری تصاویر – مناسب خرده‌فروشی

پینترست یکی از رسانه‌هایی‌ست که می‌تواند موفقیت بازاریابی رسانه‌های اجتماعی را سرعت بخشد. پینترست فضایی‌ به منظور به اشتراک گذاری تصاویر است و برای خرده‌فروشی مناسب است.

با این حال شرکت‌های بسیاری از پینترست به منظور دستیابی به اهداف بازاریابی یا تبلیغ تولیدات خود برای فروش بیشتر استفاده می‌کنند.

پینترست نه تنها تولیدات شرکت‌های بزرگ را به مخاطبان ارائه می‌دهد، بلکه تولیدات خاص و چشمگیر شخصی را به نمایش می‌گذارد.

اگر می‌خواهید در استراتژی‌های برند خود در پینترست تمرکز کنید، به یاد داشته باشید اکثر مخاطبان این رسانه اجتماعی خانم‌ها هستند.

بنابراین استراتژی بازاریابی شما باید خاص و جذاب باشد.

بازاریابی در یوتیوب – یوتوب – (YouTube): خلق و اشتراک‌گذاری محتویات ویدیویی

یوتیوب یک فضای درجه یک در تولید و اشتراک گذاری محتویات ویدیویی است. همچنین این رسانه یک ابزار قدرتمند در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی می‌باشد.

اکثر تجارت‌ها به منظور افزایش بازدید، یک ویدیوی محتوایی تولید می‌کنند. اما ممکن است در این راه با شکست مواجه شوند.

به جای آنکه به تعداد بازدید ویدیو تمرکز کنید، به تولید ویدیوهایی با محتوای مفید و سازنده «چرا و چگونه» متمرکز شوید.

همچنین این گونه ویدیوهای «چرا و چگونه» رتبه ویدیو را در نتیجه جستجوی گوگل بالا می‌برد. چرا که اکثر مردم از کلمات کلیدی «چرا و چگونه» در پرسش‌های خود استفاده می‌کنند.

بنابراین قدرت تولید ویدیو‌های محتوایی را دست کم نگیرید!

 

چه زمانی در رسانه‌های اجتماعی پست بگذارید؟

یکی از مهم‌ترین عوامل بهتر دیده شدن در رسانه‌های اجتماعی، انتخاب زمان صحیح برای منتشر کردن محتوای جدید است.

در واقع شما باید زمانی پستی در صفحه برند خود قرار دهید که محتوای تولیدی شما ارزشمند و با کیفیت باشد. به بیان دیگر، باید دلیلی برای پست شما باشد.

با این حال اگر در فواصل طولانی پستی به اشتراک می‌گذارید، ممکن است مخاطبان شما را فراموش کنند و فروش شما کمتر شود.

علاوه بر این، اگر تعداد پست‌های شما زیاد باشد و هر لحظه یک محتوایی را به اشتراک بگذارید،‌ ممکن است مخاطبان را خسته کنید و دنبال کنندگان خود را از دست بدهید.

توجه کنید، تعداد پست‌های شما به نوع تجارت‌تان بستگی دارد. بنابراین ابتدا مخاطبان خود را بشناسید. سپس برای تعداد پست‌ها تصمیم درستی بگیرید.

مثال زمان صحیح ارسال پست

اگر صفحات پلتفرم‌های ارسال غذا مانند اسنپ‌فود و ریحون را دیده باشید، معمولا ساعت 12 ظهر پست جدیدی را منتشر می‌کنند که شامل معرفی یک نوع غذا و چند رستورانی که آن را سرو می‌کنند، است. مهم‌ترین دلیل ارسال پست در این ساعت این است که مشتریان در این ساعت بیشترین احساس گرسنگی را دارند و با دیدن عکس یا ویدیوی معرفی غذا به یاد خرید آن غذا از اسنپ‌فود یا ریحون می‌افتند؛ همچنین نرخ مشارکت  (Engagement Rate) به دلیل مرتبط بودن ساعت انتشار پست با احساس گرسنگی شما، بالاتر از ساعات دیگر (مثلا ساعت 17 ) است.

 

چگونه میزان موفقیت و دستیابی به اهداف خود را می‌سنجیم؟

یکی از مهم‌ترین اقدامات در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، بررسی میزان تاثیرگذاری، موفقیت و دستیابی به اهداف شرکت یا سازمان است.

بنابراین شما باید تمام پست‌های خود را در هر کانال اجتماعی بررسی کنید. همچنین می‌توانید از متریک رسانه‌های اجتماعی استفاده کنید.

متریک رسانه‌های اجتماعی (Social Media Metrics) چیست؟

متریک رسانه‌های اجتماعی اطلاعات مربوط به میزان موفقیت یا عدم موفقیت پست‌های شما در رسانه‌های اجتماعی و تاثیر بر مخاطبان یا مشتریان است.

متریک رسانه‌های اجتماعی می‌تواند شامل مشارکت مشتری، لایک، تعداد دنبال کننده، اشتراک گذاری و تمام تعاملات در سطح آنلاین باشد. به منظور درک بیشتر به موارد زیر توجه کنید:

  1. مشارکت (Engagement): این مشارکت می‌تواند شامل کلیک، کامنت (نظر)، لایک و پاسخ به پست‌ها باشد. همچنین در اینستاگرام تعداد ذخیره (Save) پست‌ها و در پینترست تعداد پین (Pinned) شدن عکس‌ها حساب می‌شود.
  2. دسترسی (Reach): تعداد افرادی که محتوا، صفحه و پروفایل شما را مشاهده می‌کنند، به برند شما نزدیک می‌شوند و دسترسی پیدا می‌کنند.
  3. دنبال کننده یا فالوئر (Followers): به تعداد افرادی که در پروفایل شما گزینه «Follow» را کلیک کرده‌اند و به طور منظم پست‌های شما را می‌بینند، دنبال کننده یا فالوئر می‌گویند.
  4. تعداد بازدید ویدیو (Video View): در رسانه‌هایی همچون فیس بوک و اینستاگرام می‌توانید تعداد افرادی که ویدیو را تماشا کردند، ملاحظه کنید.
  5. بیننده پروفایل (Profile Visit): تعداد کسانی که صفحه اجتماعی شما را در یک رسانه به خصوص بازدید کردند به عنوان تعداد بیننده پروفایل حساب می‌گردد.
  6. منشن یا ذکر کردن(Mentions): تعداد افراد یا مخاطبانی که در پست خود نام کاربری شما را منشن می‌کنند را می‌توانید بررسی کنید.
  7. تگ (Tag): تعداد دفعاتی که کاربران یک رسانه نام کاربری برند شما را در پست خود تگ یا هشتگ می‌کنند.
  8. اشتراک گذاری (Share): پست‌هایی که فالوئر یا مخاطبان‌تان از صفحه شما برمیدارند و در صفحه خود به اشتراک می‌گذارند.

شما می‌توانید با استفاده از تمام این متریک‌ها میزان موفقیت پست‌های خود را بسنجید. همچنین به منظور افزایش پیشرفت، استراتژی‌های تازه‌ای به کار برید.

 

منبع: فرانش