سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کاربرد های زبان برنامه نویسی پایتون

پایتون، زبان غول های عرصه‌ی تکنولوژی!

 مدت زمان مطالعه :12 دقیقه
 

امروز با ادامه‌ی مقاله‌ی دلایل انتخاب و خصوصیات زبان پایتون در خدمت شما هستیم تا 10 مورد دیگر از کاربرد های زبان برنامه نویسی پایتون و دلایلی که بسیاری از پروژه های بزرگ با این زبان محبوب نوشته شده اند را با هم بررسی کنیم.

مزایای پایتون
 
  • 11. اگر به لحاظ مالی در مضیغه هستید، پایتون گزینه خیلی خوبی است!

اگر شما و یا شرکتی که در آن مشغول به کار هستید بخواهید پروژه ای را طراحی کنید، احتمالا می خواهید زبان برنامه نویسی مورد نظرتان ممتاز و حرفه ای باشد.
این دو مورد بسیار عالی هستند اما زمانی که بحث محدودیت مالی در میان باشد، نوع زبانی که برای طراحی پروژه انتخاب می کنید بسیار حیاتی است و هرچه پروژه تان بزرگتر باشد این انتخاب سخت تر خواهد بود. در این بین پایتون می تواند یک گزینه ی ایده آل باشد، دقیقا همان چیزی که بوت استرپرها و استارتاپیست ها به آن نیاز دارند تا هرچه سریعتر پروژه‌شان را پیاده سازی کرده و (به همان دلیلی که قبلا نیز به آن اشاره کردیم) کار بیشتری را در ازای کدنویسی کمتر انجام دهند.

  • 12. پایتون کالای گرانبهایی در جهان اینترنت اشیاء است!

با پیدایش و گسترش اینترنت اشیاء، فرصت های بیشماری برای برنامه نویسان این زبان بوجود آمده است. ساخت پلتفرم هایی مانند Raspberry Pi (کامپیوترهایی به اندازه ی یک کارت اعتباری) که با پایتون اجرا می شوند، فرصت فوق العاده ای را برای توسعه دهنده‌گان دیگر ایجاد می کنند تا بتوانند وسایل هیجان انگیزی مانند دوربین، تلفن و حتی بازی را بوسیله پایتون خلق کنند.
پایتون نویسان حرفه ای می توانند کسب و کار مستقل کوچک خود را راه اندازی کنند و در آن گجت هایی را طراحی و با قیمت پایین در بازارهای جهانی عرضه کنند.

  • 13. پایتون قلب تکنولوژی سایت ها و خدمات قابل اعتماد است!

در هم تنیدگی پایتون با وضوح و ارتقاء، جای هیچ شکی برای استفاده در قلب سایت ها و خدمات قابل اعتماد نمی گذارد. سایت ها و خدماتی مانند: دراپ باکس، یوتیوب، اینستاگرام، پی پال، ای بی، یلپ، ردیت، دیسکاس و بازی هایی مانند ایو آنلاین و جان دوم از این زبان در درون خود استفاده می کنند.
این میزان استقبال و استفاده از یک زبان برای توسعه دهنده گان بدین معناست که می توانند بعد از تسلط کافی بر پایتون و فریم ورک های مختلفش، مطمئن باشند که بیکار نخواهند ماند یا حتی می توانند خودشان به تنهایی خدمت و یا محصول شخصی خود را در قالب استارتاپ تولید کنند.

  • 14. غول های عرصه‌ی تکنولوژی عاشق پایتون هستند!

غول های فناوری اطلاعات، همان هایی که خود زیر بنای فناوری اطلاعاتی بیشتر سازمان ها هستند، عمیقا به پایتون متکی اند. این غول ها شامل: ناسا، جی پی مورگان، گوگل، یاهو، دیزنی، نوکیا و موزیلا هستند که همه گی شان بر بام تکنولوژی جهانند. بنابراین می توان نتیجه گرفت تا زمانی که این بزرگ سازمان ها سرپا هستند، نیاز برای توسعه دهندگان پایتون به شدت احساس می شود. اما خب شاید باور نکنید اگر بدانید که این سازمان ها چقدر برای توسعه دهندگان پایتون خود هزینه می کنند.

  • 15.پول خوبی از پایتون عایدتان می شود!

 

یکی از کاربرد های زبان برنامه نویسی پایتون کسب درآمد از آن است. طبق آمارهای به دست آمده، پایتون توانسته جزو پنج زبان برنامه نویسی برتر از نظر میزان درآمدزایی باشد.

  • 16. کارکرد پایتون در سطوح بالای تحصیلی عالی است!

اگر شما هم می خواهید معلم شوید و به دیگران علم و آگاهی ببخشید، داشتن مهارت کار با پایتون می تواند شما را از دیگران متمایز کند و نقطه قوت شما باشد.
درست است که قبلا گفته شد که این زبان بسیار محبوب است، اما باید بدانید که این محبوبیت تنها به بازار کار محدود نمی شود و طبق آمارها زبان پایتون محبوب ترین زبان برای یادگیری در میان دانشجوهای رشته ی کامپیوتر در دانشگاه ها نیز هست.طبق تحلیل زیبایی توسط نیکولاس تالروی، از میان تمامی نقاط قوت این زبان علت محبوبیت پایتون در این دو مولفه خلاصه می شود: یک: خوانایی دو: موجز بودن.

  • 17. با پایتون، کارهای (ادمین سیستم) مثل آب خوردن انجام می شود!

احتمالا تا اینجا متوجه شده باشید که این زبان می تواند در ساخت و توسعه ی هر نوع نرم افزار یا اپلیکیشن های تحت وبی مورد استفاده قرار گیرد، اما عیار درخشان پایتون در نوشتن نرم افزارهای مدیریت کارهای سیس ادمین مشخص می شود.
افزونه هایی مانند سالت(Salt) و انسیبل(Ansible ) که بر پایه ی پایتون برای توسعه‌ی این زبان ایجاد شده اند قابلیت های ویژه ای در بخش مدیریت سیستم به شما ارائه می دهند. این قابلیت ها اصول اسکریپت خود را دارند تا بتوانید از طریق آن در کنار اداره‌ی سیستم ها، بخش سیس ادمینی را ایجاد کنید که قابلیت ها و امکانات سیستم را کنترل می کند.
علت دیگری که بین پایتون و دیگر زبان ها تمایز ایجاد می کند و آن را به عنوان یک زبان آموزشی برجسته می سازد، اضافه کردن قابلیت هایی برای سیستم است. همین ویژگی به کسانی که در حال یادگیری این زبان هستند این امکان را می دهد که در کنار یادگیری این زبان، اصول اولیه ی اداره ی یک سیستم را نیز بیاموزند.

  • 18.پایتون متن باز (OPEN SOURCE) است!

جامعه‌ی برنامه نویسان این زبان یکی از بهترین ها در نوع خود است. این زبان به عنوان یک پلتفرم متن باز که توسط هزاران توسعه دهنده از سرتاسر جهان ساخته شده است، نمونه ی کامل یک موفقیت جهانی ست. همانطور که قبلا گفته شد، ما با زبانی قدرتمند، منعطف و خوش ساخت طرف هستیم که به سادگی می توان آن را یاد گرفت که ماحصل چندین سال همفکری بهترین مغزهای جهان است.
واقعیت این هست که متن باز بودن پایتون می تواند بدین معنا هم باشد که شما می توانید آن را اصلاح و تغییر دهید تا به شکل دلخواهتان برسید. حتی امکان این هم وجود دارد که شما با قرار دادن کدهای دیگر زبان ها به هرچه غنی تر شدن این زبان بدون صرف هیچ هزینه ای کمک کنید.
همچنین از کتابخانه های متنوع این زبان می توانید در ساخت اپلیکیشن های پردازش داده، پردازش زبان و یادگیری ماشین یا ماشین لرنینگ(زیرمجموعه ی هوش مصنوعی) بهره ببرید. پشتیبانی از این زبان هم کاملا رایگان است، بنابراین هر سوال یا مشکلی که پیش آمد می توانید به سایت پایتون دات اورگ رفته و جواب خودتان را دریافت کنید.

  • 19. جنگو(محبوب ترین فریم ورک پایتون) به بهترین نحو به سئو کمک می کند!

 

فریم ورک جنگو
 

بین سئو کردن و توسعه دهنده گان وب همیشه هماهنگی کامل برقرار نیست. کارهای یک توسعه دهنده و یک سئوکار ممکن هست گاهی در مقابل هم قرار گیرند.
توسعه دهندگان اما زمانی که از فریم ورک جنگو استفاده می کنند این مشکلات به حداقل می رسد.
به عنوان مثال: این فریم ورک از بکار بردن آدرس های سایت که معنادارهم هستند پشتیبانی می کند. همین ویژگی نه تنها حس احترام به مخاطب را ایجاد می کند، بلکه می توان از واژه های کلیدی در بخش آدرس استفاده کرد که تفاوت چشم گیری در رتبه ی سایت میان سرچ ها ایجاد می کند.

  • 20. جنگو امن است!

به صورت پیشفرض، جنگو بسیاری از مشکلات امنیتی معمولی که در پی اچ پی سراغ داریم را ندارد. این قابلیت خصوصا برای مبتدی ها بسیار حیاتی است. زمانی که جنگو سورس کد های سایت شمارا(بجز فایل های سی اس اس و اچ تی ام ال) با روش ساخت داینامیک صفحات وب و ارسال اطلاعات به مرورگرهای وب به صورت قالبی از تیررس مشاهده ی مستقیم در اینترنت پنهان می کند و بدین ترتیب کمک شایانی به بالارفتن میزان امنیت خواهد کرد.

 منبع: لرن فایلز